Shipping Policy

Semua item adalah Free Postage dalam Malaysia.

*Tertakhluk kepada terma dan syarat

Return Policy

*Jika ada sebarang pertukaran baju yang dikembalikan mesti dibuat dalam masa 7 hari selepas item diterima.

*Item yang dikembalikan mestilah belum dibasuh dan dalam bungkusan asalnya bersama dengan tag.

*Item yang diterima biasanya atas FAKTOR UTAMA iaitu perbezaan warna pada baju. Ini adalah kerana faktor pencahayaan lampu studio sedikit berbeza dalam gambar yang kami paparkan. Kami telah lakukan yang terbaik untuk mendapatkan warna yang hampir tepat. Walau bagaimanapun, warna yang anda lihat bergantung kepada kecerahan skrin atau paparan monitor anda sendiri. Kami tidak dapat menjamin bahawa paparan yang anda lihat adalah tepat.

*Jika ada sebarang masalah, dinasihatkan anda menghubungi staf kami dahulu untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut. Sebarang pertukaran pada warna baju yang sedikit berbeza kami tidak akan dilayan.

*Sila pastikan anda menyemak dahulu ukuran dengan betul pada ukuran yang kami paparkan sebelum membuat pembelian. Baju yang anda terima mungkin sedikit berbeza bertambah atau berkurang dalam setengah inci pada ukuran yang kami berikan.

 

DEFECT ITEM SALE 

* DEFECT yang terdapat pada baju semasa proses QC tapi masih boleh digayakan. Tiada kerosakan yang teruk melainkan kekemasan jahitan. Mohon jangan PM team kami untuk minta gambar Defect setiap helaian kerana kita ada lebih 100 helai dan team kami akan sibuk untuk melayani order. Harap Maklum.

 

KAMI AKAN TANGGUNG KOS PERTUKARAN BAJU JIKA:

1. Baju diterima dari pihak kami tersalah bagi warna dan saiz.

2. Baju diterima ada kerosakan yang jelas seperti zip atau koyak yang jelas kelihatan.

 

KAMI TIDAK AKAN MELAYANI UNTUK PERTUKARAN BAJU JIKA:

1. Tersalah saiz

2. Tersalah warna